Stire

VoxiKids – printre cele mai promițătoare startup-uri românești

VoxiKids – printre cele mai promițătoare startup-uri românești

 

Dacă anul trecut, VoxiKids a fost inclusă pe lista celor mai bune startup-uri din Europa, desemnate de EU-Startups – o importantă publicație internațională, anul acesta este unul dintre startup-urile românești menționate de start-up.ro ca fiind de urmărit în 2023!

Compania este formată de o echipă de antreprenori, ingineri IT cărora li s-au alăturat pe parcurs 4 logopezi ca și consultanți științifici. VoxiKids are în portofoliul său două produse dedicate logopediei, VoxiClinic și VoxiKids App.

VoxiClinic – o platformă online dedicată dezvoltării limbajului, care reunește specialiști în logopedie, părinți și copii. Este un produs de telemedicină unic pe piața din România și din Europa, care pune la dispoziția logopezilor și terapeuților tot ce au nevoie pentru a-și susține sesiunile de terapie atât în cabinet, cât și în mediul online.

VoxiKids App – aplicație de mobil/tabletă, ce încurajează copii să învețe prin joc, axată pe dezvoltarea limbajului, vocabularului și logicii.

Startup-ul românesc a reușit să susțină peste 10.000 de ore de terapie online, contribuind la educația din școli și grădinițe.