Curs

Webinarul „Nanomateriale pentru sănătate și bioeconomie”


 

Ne face plăcere să vă transmitem invitația la Webinarul |„Nanomateriale pentru sănătate și bioeconomie” oferit de ROHEALTH – Clusterul pentru Sănătate și Bioeconomie și susținut de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Metale Neferoase și Rare - IMNR în cadrul căruia vor fi prezentate utilizări ale nanotehnologiei în domenii care  deschid calea către viitorul nostru: Știința materialelor, Nanomedicină  și Bioeconomie, în contextul economiei circulare.

 

**

Webinar:       „Nanomateriale pentru sănătate și bioeconomie”

Data și ora:   MIERCURI, 29 martie 2023, 17:00-18:00

Locație:         online pe platforma ZOOM

Speaker:      

Roxana Mioara Piticescu – Director General INCDMNR-IMNR

Dr. Piticescu Roxana Mioara este doctor în domeniul Chimie Fizică Aplicată și Electrochimie având experiență în sinteza nanomaterialelor oxidice și a nanomaterialelor hibride organic-anorganice (sinteză hidrotermală, sinteză hidrotermală combinată cu metode electrochimice) pentru aplicații medicale. Experiență în caracterizarea nanomaterialelor oxidice și a nanomaterialelor hibride organice-anorganice prin diverse tehnici precum: DSC, FT-IR, UV-VIS, Nanosizer.

Laura Mădălina Cursaru – CS I, INCDMNR-IMNR

Dr. Laura Mădălina Cursaru, cercetător senior (gradul I) are expertiză relevantă în sinteza chimică a pulberilor nanocristaline (coprecipitare, hidrotermală); sinteza chimică a noilor nanomateriale hibride anorganic-organice prin reacții in situ și funcționalizare, caracterizarea materialelor nanostructurate.

 

Pentru participare, vă rugăm să vă înregistrați AICI

După înregistrare, veți primi linkul care vă va direcționa pe platforma ZOOM unde se va desfășura webinarul.

 

Detalii despre IMNR AICI