Curs

Septembrie 08, 2022 - Webinar | „IP tips for entering the China market”


Septembrie 08, 2022 - Webinar | „IP tips for entering the China market”

Evenimentul se va desfășura online Joi 08 Septembrie 2022, între orele 11:00 și 13:00 (EET).

IP-ul unei companii reprezintă un activ financiar și de afaceri important, iar o strategie corectă de proprietate intelectuală este crucială pentru a preveni încălcările și poate permite o aplicare mai ușoară în cazul unei încălcări. Instruirea va oferi concepte de bază de proprietate intelectuală, cele mai bune practici și sfaturi ale experților cu privire la modul de proiectare a unei strategii cuprinzătoare de protecție a proprietății IP orientate către piața din China. Publicul va învăța care sunt primii pași atunci când cumpără/vând pe piața chineză, precum și cum să gestioneze IP atunci când comunică cu potențialii parteneri. Instruirea se va concentra pe probleme de proprietate intelectuală relevante pentru companiile active în sectorul medical și al asistenței medicale. Prezentarea va include studii de caz din viața reală, iar participanții vor avea ocazia să adreseze întrebări expertului.

Speaker: Mr. Jian Xu

Dr. Jian Xu este un avocat chinez cu dublă calificare și consilier  în brevete/mărci înregistrate. În prezent, conduce practica de proprietate intelectuală la biroul din China al Gowling WLG.

Dr. Jian Xu sa alăturat companiei în 2008. Este șeful cabinetului de proprietate intelectuală al biroului său din China. Înainte de aceasta, el a fost avocat senior în brevete la China Cinda, una dintre cele mai mari firme de avocatură privind proprietatea intelectuală din Beijing. El s-a ocupat de toate aspectele DPI în afaceri, inclusiv redactarea, urmărirea penală, achiziția, aplicarea și acordarea de licențe de brevete, mărci comerciale și mărci, drepturi de proiectare, drepturi de autor și conținut. El a condus litigii și acțiuni administrative împotriva infractorilor în toată China. De asemenea, are o experiență solidă în sectorul chimiei și științelor vieții, cu o diplomă de licență de la Beijing și un doctorat în biochimie de la Universitatea din Manchester.

Pentru participare, vă rugăm să vă înregistrați AICI