INVATA-I SA SE SALVEZE

Pandemia a durat mai mult decat si-ar fi imaginat cineva ca va dura si firmele care alta data isi permiteau sa sutina campanii umanitare s-au imputinat pana la disparitie.

Lansarea de fonduri structurale pentru materiale sanitare a  fost un colac de salvare aruncat spitalelor, care insa in acel moment erau  blocate in  asigurarea de servicii medicale bolnavilor si nu stiau cum sa abordeze birocratia specifica acestor fonduri.

Personalul ROHEALTH a asigurat gratuit consultanta si sprijin in scrierea proiectelor pentru  spitalele  din cluster si  rezultatul tangibil   azi este accesarea a peste 33 MILIOANE EURO pentru materiale sanitare precum: materiale de protectie sanitara si echipamente.

 

Suntem mândri că echipa ROHEALTH a contribuit la siguranta medicilor din spitale dar si la tratarea in conditii mai bune a pacientior.

Mai jos regasiti lista proiectelor sprijinite:

1. "Creșterea capacității administrative și de reacție în situația de urgență generată de COVID - 19 în Spitalul Clinic Județean de Urgență "Pius Brânzeu" Timișoara - Acronim CAPACOV" - CAPACOV,

Beneficiar: Spitalul Clinic Judetean de Urgenta ”Pius Brinzeu” Timis,

Valoare: 48.322.611 Lei

 

2.  "STOP COVID in cadrul Spitalului Clinic de Nefrologie "Dr. Carol Davila”

Beneficiar: Spitalul clinic de nefrologie  '' DR.CAROL DAVILA'' - Bucurest

Valoare: 3.458.036 Lei

 

3. COVID

Beneficiar: Spitalul Universitar de Urgenta – Bucuresti

Valoare: 42.691.082 Lei

 

4. "Consolidarea capacitatii de gestionare a crizei sanitare COVID-19 in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta ”Dr Fogolyán Kristóf” din Sfantu Gheorghe"

Beneficiar: Spitalul Județean de Urgență „Dr. Fogolyán Kristóf” Sfântu Gheorghe

Valoare: 13.814.450 Lei

 

5."Optimizarea masurilor de prevenire si combatere a COVID 19 in cadrul Spitalului Clinic "Prof. Dr. Theodor Burghele”

Beneficiar: Spitalul Clinic Prof. Dr. Theodor Burghele

Valoare: 12.954.432 Lei

 

6. Spital Modular - HELPCOVID-19

Beneficiar: Municipiul Caransebes

Valoare: 14.779.803 Lei

 


AJUTA I SA NE SALVEZE

Campania AJUTĂ-I SĂ NE SALVEZE! Destinata spitalelor COVID din cluster, campania a reusit sa aduca 200.000 de masti pentru Spitalul de Pneumoftiziologie din Iasi si sa faciliteze accesarea  a peste  33 de milioane de EURO prin intermediul finantarilor atrase prin POIM in cadrul  proiectului  "INVATA - I SA SE SALVEZE", pentru detalii click aici. &...

Mai multe informatii