Stire

Conferința Internațională ”Tehnologii emergente în ingineria materialelor EmergeMAT” - Ediția I

În perioada 14-16 noiembrie 2018, în București, INSTITUTUL NAȚIONAL DE CERCETARE - DEZVOLTARE PENTRU METALE NEFEROASE ȘI RARE - IMNR organizează Conferința Internatională ”Tehnologii emergente în ingineria materialelor EmergeMAT” – Ediția I și Workshop-ul ”Materiale pentru condiții extreme”- Ediția a IV-a.
Cele două evenimente sunt organizate în cadrul proiectului SUPERMAT, implementat prin PROGRAMUL ORIZONT 2020.
Evenimentul urmărește să reunească cercetatori, ingineri, reprezentanți ai industriei și alți participanți interesați de dezvoltarea de noi metode, concepte și materiale utilizând tehnologii noi și emergente, cum ar fi: fabricarea aditivă, procese la temperaturi și presiuni înalte și valorificarea de noi resurse. Un alt obiectiv al evenimentului este sprijinirea tinerilor cercetatori, oferind acestora o platformă de prezentare a rezultatelor în domeniul tehnologiilor emergente în ingineria materialelor și un prilej de schimb de experiență și bune practici.
Detaliile privind înscrierea și participarea la Conferința Internațională ”Tehnologii emergente în ingineria materialelor EmergeMAT” sunt disponibile la adresa: www.imnr.ro/supermat.
Participarea la acest eveniment este gratuită, fiind susținută de proiectul SUPERMAT.

Vă invităm să participați la Conferința EmergeMAT pentru a afla noutățile in domeniul ingineriei materialelor!

Formular de înregistrare participanți    Formular aplicație