Stire

Bun venit - ONG CUTIA CU MEDICAMENTE

Urăm bun venit noului membru ROHEALTH: Cutia cu Medicamente

 

Cutia cu medicamente a luat fiinţă în urmă cu 3 ani. Este un copil special, pe care echipa îl crește cu multă dăruire și iubire. Cu atenție și dedicare.
Menirea Cutiei este să ridice povara găsirii tratamentelor pentru cei mici și bolnăviori de pe umerii părinților deja prea greu încercați.

”Cutia” luptă nebosită, alături de medici, să ofere gratuit sănătate copiilor și liniște părinților. Iar acel ”Mulțumesc!” de la final, atunci când puiul pleacă acasă sănătos, este cea mai de preț recompensă!

Cutia cu medicamente este ONG-ul care aduce URGENT si GRATUIT copiilor bolnavi, tratamentele din Europa, indiferent de afectiunea de care sufera sau costurile implicate.

 

Proiecte de succes: 

Fiecare proiect este conceput din suflet, cu multă dragoste pentru copii.

 

Un altfel de colind - Un concert al oamenilor sănătoși, în curtea spitalului Marie Curie, în data de 23.12.2020, menit să arate celor care nu vor sta lângă bradul de Crăciun de acasă, că nu sunt singuri. Peste 200 de oameni s-au adunat în curtea spitalului și au cântat, la unison, pentru cei mici internați pe perioada Sărbătorilor. 

 

Prima Mea Fapta Buna – o superbă campanie dedicată exclusiv celor mici, în cadrul căreia echipa Cutia cu Medicamente a vizitat școlile și grădinițele din București, dându-le celor mici ocazia să doneze, alături de părinți, lucruri necesare puilor internați în spitale.

 

Echipa: Sunt 7 oameni în „celula de criză”, nucleul asociației. Printre noi avem medici, asistente, farmaciști, ofițeri bancari, contabili, antreprenori. Suntem toți tineri, dornici de noi experiențe și de schimbare.

 

Mai mult detalii despre Cutia cu Medicamente https://www.cutiacumedicamente.ro/