Joburi

Centrul Medical Sana angajează medici specialiști pentru contract cu Casa Națională de Sănătate. Suntem interesați de medici specialiști cu și fără experiență în specialitățile: cardiologie, neurologie, psihiatrie, reumatologie, dermatologie, gastroenterologie, ginecologie.

Mai multe detalii la adresa de e-mail: office@sana.ro 

FRONTIER Management Consulting cauta Consultant Fonduri Europene in Bucuresti. Postul solicita experienta privind scrierea si implementarea proiectelor finantate din programe de finantare internationale si a proiectelor nationale, asumarea de responsabilitati, spirit de initiativa/creativ, capacitatea de comunicare, lucru in cadrul echipei. 

Persoana interesată trebuie să-și exprime interesul la office@frontierconsulting.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Frontier Management Consulting angajează Asisstant General Manager. Postul implică oferirea suportului necesar Managerului General în gestionarea eficientă a operațiunilor și a activităților organizației. Acest rol presupune o colaborare strânsă cu echipa de conducere și alte departamente pentru a asigura implementarea cu succes a strategiilor și obiectivelor stabilite..

Mai multe detalii la adresa de e-mail: office@frontierconsulting.ro 

 

CLINICA HOPE angajează Office Manager. Persoana pe care o căutăm va trebui să îndeplinească două roluri principale:

va trebui periodic să ia legătura cu medicul de familie și cei cu specializare asociată cu a noastră pentru a asigura colaborări și un flux continuu de pacienți;

va asigura partea administrativă, cât și de management al echipei și al clinicii în sine.

Mai multe detalii Linkedin Clinica HOPE.