Meniu

Responsabilitate socială | COVID

In perioada martie 2020 -decembrie 2021 comunitatea ROHEALTH  a dezvoltat 2 proiecte de responsabilitate sociala AJUTĂ-I SĂ NE SALVEZE! si INVATA-I SĂ SE SALVEZE!

 

Daca in campania  AJUTA-I SA NE SALVEZE scopul a fost adunarea de fonduri si materiale sanitare care sa ii sprijine  pe membrii de tip spital din cluster,  cel de-al doilea proiect "INVATA-I SA SE SALVEZE!"  si-a propus sa invete si sa sprijine in mod gratuit  spitalele din cluster sa acceseze fondurile structurale dedicate obținerii de materiale necesare activitatii din spital. Astfel, sprijiniti de echipa de management a clusterului, toate spitalele din cluster  au reusit sa  obtina fondurile solicitate pentru materialele necesare in  lupta anti COVID. 

 

Actiunile de responsabilizare sociala s-au materializat si prin formarea Grupului Tematic: Responsabilitate Sociala pentru Sanatate, grup care  are rolul de a asigura suport membrilor clusterului în integrarea conceptului de responsabilitate socială în cadrul activităților derulate de aceștia. 

 


Despre noi Misiune și Viziune Grupuri tematice Directii strategice si Obiective Testimoniale Echipa ROHEALTH Servicii Parteneriate