Meniu

Despre noi

Infiintat in 2015 din dorinta de a sustine nevoia de asociere a diverselor tipuri de entitati din domeniile sanatatii si bioeconomiei in scopul de a creste competitivitatea acestora in domeniile vizate, prin activitățile sale, ROHEALTH promovează și susține cooperarea prin parteneriate sustenabile naționale și internaționale dintre companii private, universități, organizații de cercetare și entități/ autorități publice.

 

Comunitatea reprezentata de clusterul ROHEALTH are in componenta sa membri cu o vasta experiență în domeniul cercetării-dezvoltării, dobândită prin participarea la proiecte naționale și internaționale de mare anvergură, precum cele finanțate prin programe FP6, FP7, H2020, INTERREG IVC, fonduri structurale, planul național de cercetare, etc. Experiența membrilor acoperă o gama largă de competențe, de la consultanță și elaborare de proiecte până la cercetare și dezvoltare de materiale noi avansate pentru domeniul medical și diverse tehnici de caracterizare și măsurare a diverșilor parametri.

 


Misiune și Viziune Directii strategice si Obiective Echipa ROHEALTH Servicii Grupuri tematice Testimoniale Parteneriate Responsabilitate socială | COVID