Stire

Congresul Național de Îmbătrânire Activă - 03.09.2024

Institutul de Îmbătrânire Activă, condus de Alexandra Dobre, este un exemplu de excelență în abordarea provocărilor și oportunităților legate de îmbătrânirea activă. Institutul joacă un rol esențial în dezvoltarea de soluții inovatoare și sustenabile pentru a sprijini bunăstarea persoanelor vârstnice, fiind un actor cheie în domeniul sănătății din România.

După succesul primei ediții a Congresului Național de Îmbătrânire Activă care a reprezentat un veritabil „maraton al cunoașterii”, al împărtășirii de experiențe și al schimbului de idei despre cum să trăim o viață frumoasă și activă pe măsură ce înaintăm în vârstă, ediţia din acest are același obiectiv: acela de a continua drumul către realizarea unui sistem național care susține, încurajează și informează persoanele vârstnice privind implicarea în diferite activități sociale şi să descopere cheia unei îmbătrâniri active și sănătoase.

De asemenea, Flaviana Rotaru, Președintele Clusterului ROHEALTH, va discuta despre modalitățile de finanțare și schimbările la nivel național.

Evenimentul va fi transmis live și poate fi urmărit accesând link-ul următor: https://fb.watch/umPKcmlwAf/

ROHEALTH - Clusterul pentru Sănătate și Bioeconomie, din care Institutul de Îmbătrânire Activă este membru activ, rămâne dedicat promovării colaborării și inovației în sănătate. Suntem mândri să avem membri precum Alexandra Dobre și echipa sa, care contribuie la îmbunătățirea calității vieții în România.