Stire

CURS: Comunicare de Marketing în domeniul Sănătății

CURS: Comunicare de Marketing în domeniul Sănătății

Asociația Credu în parteneriat cu ROHEALTH organizează începând de luni, 20 februarie 2023 cursul de învățare practică de tip working group „Comunicare de Marketing în domeniul Sănătății”, exclusiv online.

Nevoia de comunicatori profesioniști în domeniul sănătății este din ce în ce mai mare. Sănătatea este un sector foarte larg, cu diverse categorii de public implicate, un domeniu cu o necesitate crescândă de educare, explicare și intermediere.

Cursul se va desfășura în perioada 20 februarie – 20 martie, 4 săptămâni dedicate învățării aplicate: 4-5 ore pe săptămână.

Scopul cursului este de a învăța participanții cum să dezvolte diverse campanii de comunicare, cum să scrie mesaje adaptate așteptărilor publicului, cum să aleagă canale de comunicare potrivite și, mai ales, cum să construiască o strategie de promovare, plecând de la un puzzle de informații.

Metoda de invățare este “learning by doing” despre dezvoltarea de campanii de educare (pentru pacienți, pentru cadrele medicale, etc), promovarea diverselor programe și campanii din domeniul medical, organizarea evenimentelor de specialitate (congrese, conferințe medicale), managerierea brandului diverselor organizații medicale: spitale și rețele ale acestora, farmacii, al cabinetelor medicale și non-medicale, realizarea managementul brandului personal pentru medici, farmaciști, profesioniști din domeniul medical și non-medical etc.

Trainer-ul acestui curs va fi doamna Oana Voicu, care are o experiență de peste 21 ani în domeniul comunicării, dintre care 14 în agenția de marketing Creative Ideas și 4 ani de coordonare de programe de învățare creativă în Asociația Credu; cadru asociat la Universitatea din București, Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării (13 ani).

Se oferă ceritifcat de absolvire.

Pentru înscriere, vă rugăm să atașați un CV sau câteva cuvinte despre dumneavoastră la următoarea adresă de e-mail: contact@credu.ro.