Meniu

AJUTA I SA NE SALVEZE

Campania AJUTĂ-I SĂ NE SALVEZE!

Destinata spitalelor COVID din cluster, campania a reusit sa aduca 200.000 de masti pentru Spitalul de Pneumoftiziologie din Iasi si sa faciliteze accesarea  a peste  33 de milioane de EURO prin intermediul finantarilor atrase prin POIM in cadrul  proiectului  "INVATA - I SA SE SALVEZE", pentru detalii click aici.

 

Daca doriti sa contribuiti in continuare la aceasta campanie o puteti face  prin  donatii in conturile:

Conturile deschise pentru donații sunt:

Ron: RO90BRDE426SV02339694260           Eur RO82BRDE426SV02339854260

Sau poti dona online prin Mobilpay sau Paypal

 

 

 

 

Termeni si Conditii

Politica de livrare a produselor

Sumele adunate in conturile create pentru campania ”Daca iti pasa de tine iti pasă de ei! Ajuta-i sa ne salveze!” vor fi folositi pentru a achizitiona materiale sanitare pentru medicii din spitalele solicitatante in cadrul prezentei campanii.

Politica de retunare

In cadrul acestei campanii nu se efectueaza returnarea sumelor donate.

Politica de confidetialitate

Datele solicitate de catre Asociatia Rohealth-Clusterul pentru Sanatate si Bioeconomie, și Netopia vor fi folosite doar in contextul facilitarii donatiilor catre asociatie.

Informatiile obtinute de la utilizator nu vor fi puse la dispozitia nici unei persoane fizice, juridice, institutii, etc. decat in cazul in care sunt solicitate justificat de catre autoritatile in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau in cazul in care se abuzeaza in orice fel de website.

Datele personale ale utilizatorului vor fi folosite de Asociatia Rohealth-Clusterul pentru Sanatate si Bioeconomie și Netopia numai in scopul declarat anterior. Informatiile din formularul de plata vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea donatiei.

Datele completate de catre utilizatori nu vor fi stocate in serverele Asociatiei Rohealth-Clusterul pentru Sanatate si Bioeconomie sau Netopia, acestea fiind colectate de catre procesatorii de plati.

Siguranta datelor Donatorilor

Datele personale ale donatorilor sunt protejate deoarece introducerea datelor se face utilizand o conexiune criptata SSL. Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre Asociatia Rohealth-Clusterul pentru Sanatate si Bioeconomie, nici de catre Netopia. 

Dispozitii finale

Toti utilizatorii se obliga sa respecte legile in vigoare.

Termenii si conditiile prezente pot fi oricand modificate fara preaviz.

 


Responsabilitate Sociala INVATA-I SA SE SALVEZE