Meniu

Responsabilitate Sociala

In perioada martie 2020 -decembrie 2021 comunitatea ROHEALTH  a dezvoltat 2 proiecte de responsabilitate sociala AJUTĂ-I SĂ NE SALVEZE!  si  INVATA-I SĂ SE SALVEZE!

 

Daca in campania  AJUTA-I SA AJUTE scopul a fost adunarea de fonduri si materiale sanitare care sa ii sprijine  pe membrii de tip spital din cluster,  cel de-al doilea proiect "INVATA-I SA SE SALVEZE!"  si-a propus sa invete si sa sprijine in mod gratuit  spitalele din cluster sa acceseze fondurile structurale dedicate obținerii de materiale necesare activitatii din spital. Astfel, sprijiniti de echipa de management a clusterului, toate spitalele din cluster  au reusit sa  obtina fondurile solicitate pentru materialele necesare in  lupta anti COVID. 

Actiunile de responsabilizare sociala s-au materializat si prin formarea Grupului Tematic: Responsabilitate Sociala pentru Sanatate, grup care  are rolul de a asigura suport membrilor clusterului în integrarea conceptului de responsabilitate socială în cadrul activităților derulate de aceștia. 

 

 

Conturile deschise pentru donații sunt:

Ron: RO90BRDE426SV02339694260            Eur RO82BRDE426SV02339854260

 

Donează

 

 


AJUTA I SA NE SALVEZE INVATA-I SA SE SALVEZE